Nog steeds geen antenne bij jou in de buurt?

14/07/2021

Sinds enkele maanden houden wij u op het puntje van uw stoel met nieuwe openingen, uitgesteld om redenen buiten onze wil, maar wij zijn dolblij de opening van autonome afhaalpunten te kunnen aankondigen.

Alvoor wij dit punt bereiken hebben, luisterde wij de verschillende feedback van onze trouwste leden om ons model van de fietskar te verbeteren.

Daarom hebben wij de hoek van de dissel gewijzigd om het manoeuvreren te vergemakkelijken en om spatborden te installeren waarvan het nut tweeledig is: naast de bescherming tegen regen en modder voor het laden, maken de bevestigingen hiervan het mogelijk de wielen te beschermen tegen eventuele klappen.

Bovendien hebben wij voor meer zichtbaarheid gekozen en een felle kleur voor het frame van de aanhangwagens uitgezocht. Alsook zijn er nieuwe vlaggen op de fietskar om automobilisten beter te kunnen waarschuwen.

Ten slotte zullen wij feestelijke inhuldigingen organiseren om deze openingen te vieren. Als u nog geen kans hebt gehad om onze aanhangwagens te testen, is dit de perfecte gelegenheid om voorbij te komen kijken.

Nog steeds geen antenne bij jou in de buurt?

Als u locaties kent die geschikt zouden zijn voor één of meer trailers, laat het ons dan weten!